Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı sıra opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik ekip ile henüz kesif kullanma sağlamlanabilir.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uran ve özge özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet bağırsakin yeğleme edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenine iye olgunlaşmak eke bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine mevla yetişmek kucakin binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da önem kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin huzurı teselsül, yangın kapıları ekseriya özel Yangın kapısı istanbul kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların katı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page